双面别墅 出卖 Budapest XVII. 市区 - Görömböly utca

出卖 Budapest XVII. kerület 双面别墅
120 m2面积 5 + 1 房间
69 900 000 HUF价格
327076识别码
更多信息

325 m2 地皮

外面是园子 风景

新建 状态

Tégla 架构

12 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2021 修建年

Délkelet 方向

RÁKOSKERT városrészben épül ez a funkcionálisan jó elosztású ikerház egy 650 nm-es telken.

A BAL OLDALI LAKÁS MÁR ELKELT!

A megvásárolható házrész 120 nm alapterületű, kétszintes épület, mely magában foglal egy 15 nm-es garázst is, valamint 325 nm kizárólagos használatú telek tartozik hozzá.

A földszint amerikai konyhás nappalija egy 12 nm-es terasszal kapcsolódik a saját kertrészhez, ami tovább növeli a belakható életteret, az év nagyobb részében további helyet biztosítva ezzel a család közösségi élete számára.
A földszinten az amerikai konyhás nappali mellett helyet kapott még 1 vendég/dolgozó szoba, továbbá egy WC.

Az emeleten 4 hálószobát és egy fürdőszobát helyezett el a tervező, mely a lépcsőház körül futó folyósóról közelíthető meg, így minden családtag számára külön bejáratú szoba biztosítható.

A ház korszerű anyagokból, falazata dryvit szigeteléssel ellátott Porotherm téglából épül, 3 rétegű üveggel szerelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.
A tetősíkba 20 cm ásványgyapot szigetelés kerül, és betoncserép fedéssel készül a tetőszerkezet.

A fűtést és melegvizet kombi gázcirkó biztosítja, az emeleten radiátorok, a földszinten pedig padlófűtés kerül kiépítésre.

Az építés fázisában ezen a vételáron belül a költségvetéshez illeszkedő burkolatok, szaniterek szabadon választhatók.

Az épület átadásának várható időpontja 2022. október

A tömegközlekedés megfelelő, Rákoskert vasútállomás, valamint a buszmegálló pár perc alatt megközelíthető, így a belváros az elővárosi vonatokközlekedés kihasználásával 20 perc alatt elérhető, gépjárművel pedig az M0 ad jó közúti kapcsolatot.

Az egyéb infrastruktúra, óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek szintén elérhető távolságra megtalálható az ingatlantól, az iskola kifejezetten közel található, ill gépkocsival a Rákoskereszttúri M0 csomópontban található bevásárlóközpont.

A két ikerfél között használati megosztási szerződés készül, így hitelfelvételnek és CSOK igénybevételének sincs akadálya, melyet irodánk díjmenetes szolgáltatás keretében biztosít az ingatlant megvásárlók számára.

请给我回电话

相似的房产

Gurán Ildikó

Gurán Ildikó

随时给我们打电话

+36-20-500- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Kertváros Ingatlan
+36 1 951 8912