Telek Eladó Mályi - Sport utca

Eladó Mályi Telek
947 m2Alapterület 0 Szoba
5 500 000 FtÁr
262943Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Tömegközlekedés

Mályiban, 30 méterre a tóparthoz, csendes környezetben, 947 m2-es telek eladó. A telken épület is található, ami lebontásra vagy esetleg felújításra vár.
Belterületi besorolású az ingatlan. Ha csendre, nyugalomra vágyik és szívesen töltené a szabadidejét a tó közelségében, tekintse meg személyesen is ezt az ingatlant.
A település minden korosztály számára kedvelt pihenési és kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Változatos élményeket, a tó örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit mindenkor élvezheti.
Vitorlázás, csónakázás, vízibiciklizés, horgászás és minden olyan, amivel a nyaralások élményeit megvalósíthatja. Sokan használják a közelben lakhatás céljára is az ingatlanokat.
Amennyiben szeretné, hogy gyermekei, unokái a tó mellett nőjenek fel, és sokáig emlékezzenek a nyári élményekre, kalandokra, az ingatlan megvételével megvalósíthatja.
További információért kérem, hívjon, akár hétvégén is!
A szolgáltatás vevők részére ingyenes.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Ledniczky Lívia

Ledniczky Lívia

Hívjon bizalommal

+36-20-567-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kertváros Ingatlan
+36 1 951 8912